menu
craftbird.nl / merken / rico design /

Figurico

Filter filter_list
0
Onbeperkt
 

Figurico draait om het thema van miniatuurwerelden. Centraal in het concept staan ​​de Figurico-gelstickers. Ze zien eruit als normale gelstickers en kunnen ook als zodanig worden gebruikt. Bijzonder is echter dat de gelstickers in elkaar gezet kunnen worden tot 3-dimensionale figuren. Elk figuur bestaat uit 2 stickers, een voor- en een achterkant. Bovendien heeft elke sticker onderaan een klein lipje. En zo werkt het: de bijpassende gelstickers zijn aan de kleefzijden aan elkaar gelijmd. Dit resulteert in een 3-dimensionale figuur met een voor- en achterkant. Tegelijkertijd zijn de kleine lipjes aan de onderkant elk 90° gebogen. Hierdoor ontstaat aan de onderzijde een klevend oppervlak en kunnen de stickers vervolgens op elke gladde ondergrond geplakt worden. Tip: de stickers kunnen met een beetje extra hobbylijm of hete lijm op oneffen oppervlakken worden bevestigd.
De Figurico-gelstickers zijn verkrijgbaar in 30 leuke designs over een breed scala aan onderwerpen, zoals bruiloften, verjaardagen en andere feesten, vrije tijd, diverse sporten en hobby's en aanvullende designelementen zoals bomen en dieren. Kies gewoon een favoriet onderwerp en bouw een kleine wereld rond de gelstickers.
Het assortiment omvat een grote keuze aan accessoires voor uw eigen miniatuurwereld, van objectdozen en decoratieve kubussen als kader voor de miniatuurwereld, tot boetseerklei en een knutselblok met achtergronden om uit te knippen en instructies. De afgewerkte miniatuurwerelden worden heel bijzondere decoraties en creatieve cadeau-ideeën, ideaal als kader voor waardebonnen of geldgeschenken.