menu
craftbird.nl / merken /

hardicraft

Filter filter_list
0
Onbeperkt
  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

DIY handwerkpakketten van Hardicraft bij Craftbird

Hardicraft is een bedrijf dat doe-het-zelf handwerkpakketten en benodigdheden produceert. Hardicraft produceert haak-, brei- en wolviltpakketten, maar verkoopt ook fournituren. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en werd opgericht in 2013. De missie van Hardicraft is om hoogwaardige handwerk benodigdheden en pakketten te leveren die creativiteit inspireren en mensen aanmoedigen om handgemaakte items te maken. Hun producten worden in veel landen over de hele wereld verkocht en zijn populair bij zowel beginnende als ervaren handwerkers.

Complete handwerkpakketten met keuze tussen haken, breien of wolvilt

Hardicraft is een bedrijf dat hoogwaardige handwerkpakketten produceert die alles bevatten wat je nodig hebt om je eigen unieke handgemaakte items te maken. Elk pakket wordt geleverd met een gedetailleerd patroon (NL/EN/DE/FR), het benodigde garen en fournituren die je nodig hebt om het project te voltooien (exclusief de haak-, brei- of naai naalden).
Hardicraft pakketten zijn er in verschillende stijlen en vaardigheidsniveaus, van eenvoudige beginnerspakketten tot meer geavanceerde patronen voor ervaren handwerkers. Ze bieden pakketten aan om items te maken zoals schattige amigurumi. 

Bespaar tijd en moeite door Hardicraft

Een van de voordelen van het gebruik van een Hardicraft pakket is dat het u tijd en moeite bespaart bij het selecteren van de juiste materialen en het juiste patroon voor uw project. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd, en het patroon is zo ontworpen dat het gemakkelijk te volgen is, waardoor het proces leuk en stressvrij wordt.
Bovendien zijn de pakketten van Hardicraft gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals zachte wol en acrylmengsels, zodat uw afgewerkte item zowel duurzaam als comfortabel is. Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en lonend project, dan is een handwerkpakket van Hardicraft een goede optie om te overwegen.