menu
craftbird.nl / merken /

Doodlebug Design Inc.

Filter filter_list
0
Onbeperkt
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

Doodlebug Design Inc bij Craftbird

Bij Craftbird hebben we de het meest actuele aanbod van Doodlebug Design! Doodlebug is een leuk en origineel merk van scrapbook en paper crafts materiaal die altijd op zoek is om haar klanten originele ontwerpen en kwaliteitsproducten te bieden. De producten van Doodlebug zijn met liefde ontworpen en geproduceerd en zijn daar door van de hoogste kwaliteit.

De kleuren van Doodlebug

Doodlebug heeft voor elke gelegenheid een kleurrijke collectie die je inspireert om geweldige dingen te maken. De collecties bestaan uit card stock, embellishments, stempels en andere accessoires die perfect met elkaar coördineren. Doodlebug heeft een eigenzinnig pallet van herkenbare kleurcombinaties die perfect op elkaar aan sluiten. Omring jezelf met de frisse kleuren van Doodlebug Design!

De eindeloze mogelijkheden van Doodlebug Design

Door de perfect coördinerende collecties van Doodlebug, inspireert elke scrapbooker tot het maken van geweldige creaties. Door het uitgebreide assortiment van Doodlebug zijn de mogelijkheden zijn eindeloos: scrapbook pagina’s, mine albums maken, kaarten maken, stempelen en nog veel meer. Laat je inspireren door de frisse kleuren en grappige designs van Doodlebug!