menu
craftbird.nl / merken /

Lawn Fawn

Filter filter_list
0
Onbeperkt
  1 / 7  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Lawn Fawn bij Craftbird

Bij Craftbird hebben we de het meest actuele aanbod van Lawn Fawn! Lawn Fawn is een klein merk uit het zuiden van California. Ze ontwerpen en produceren stempels, snijmallen, papier en andere craft essentials. De producten van Lawn Fawn zijn met liefde ontworpen en geproduceerd en zijn daar door van de hoogste kwaliteit.

Producten van de beste kwaliteit

Lawn Fawn heeft voor elke gelegenheid een stempels en snijmallen die je inspireren om geweldige dingen te maken. De collecties bestaan uit stempels, snijmallen, papier en andere craft essentials die perfect met elkaar coördineren. Alle producten van Lawn Fawn zijn van hoge kwaliteit, ze gebruiken de beste kwaliteit fotopolymeren voor hun stempels, FSC gekwalificeerd papier en 100% staal voor hun snijmallen.

Geïnspireerd door Lawn Fawn

De producten van Lawn Fawn zijn vrolijk en grappig, bedoelt om je te laten lachen. Van een breed assortiment basics, zoals alfabet stempels en die cuts tot grappige ontwerpen als een yeti of kabouters. Bekijk het YouTube-kanaal van Lawn Fawn voor meer inspiratie en instructies.