menu
craftbird.nl / merken /

maggie holmes

Filter filter_list
0
Onbeperkt
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

De prachtige papiercollecties van Maggie Holmes

Ontdek de prachtige papiercollecties van Maggie Holmes! Als je een creatieveling bent en dol bent op mooie patronen en designs voor je projecten, dan is Maggie Holmes een naam die je niet mag missen. Haar unieke en betoverende ontwerpen hebben al vele harten veroverd. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste papiercollectie, zoals de populaire "Woodland Grove" of naar de wat oudere, maar nog steeds prachtige collecties zoals "Garden Party" Of "Parasol", bij Craftbird vind je ze allemaal.

Combineer eindeloos met de aansluitende collecties

De collecties van Maggie Holmes zijn te herkennen aan de prachtige stijl, bloemen en kleuren. Je kan de collecties eindeloos combineren. Voor degenen die houden van een vleugje natuurlijke charme is er de "Woodland Grove" collectie van Maggie Holmes. Deze collectie omvat prachtige patronen en afbeeldingen geïnspireerd op het bos, waardoor je het gevoel hebt dat je je in een betoverend bos waant. Combineer het papier uit deze collectie met een "Maggie Holmes ephemera" set en creëer adembenemende projecten vol met delicate bladeren, bloemen en andere bosdetails.

De nieuwste en meest geliefde items in onze webshop 

Bij Craftbird begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige collecties aan te bieden. Daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerde collectie van Maggie Holmes-producten samengesteld, zodat je altijd de nieuwste en meest geliefde items kunt vinden. Blader door onze website en ontdek de magie van Maggie Holmes bij Craftbird.