menu
craftbird.nl / merken /

ranger

Filter filter_list
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Ranger producten voor al je knutselwerken

Ben je op zoek naar hoogwaardige knutselspullen van het merk Ranger? Craftbird biedt een uitgebreid assortiment aan producten van het populaire merk Ranger, waaronder de bekende Distress Mini Ink pads, Distress Oxide Sprays en de Ranger Brayer.

Distress oxide sprays & distress ink pads

Ranger is vooral bekend vanwege de samenwerking met Tim Holtz, een grote naam in de knutselwereld. Tim Holtz Ranger is een specifieke lijn binnen het merk, gericht op het creëren van vintage en distress looks. Met de Distress Ink pads en Distress Oxide Sprays kan je prachtige verouderde effecten creëren op verschillende materialen, zoals papier en stof.

Ranger Brayer roller

Een ander handig product van Ranger is de Brayer. Dit is een roller waarmee je eenvoudig inkt of verf kunt aanbrengen op verschillende oppervlakken. De Ranger Brayer is van hoge kwaliteit en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de inkt of verf, wat essentieel is bij het creëren van mooie achtergronden.

Ruim assortiment Ranger producten

Bij Craftbird bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten van Ranger, maar ook de bekende Distress Ranger. Dit is een alles-in-één tool waarmee je inkt blenden, kleuren kunt mengen en kunt stempelen. Het is een handige tool waarmee je veel tijd en moeite bespaart bij het creëren van je knutselprojecten.

Bestel je Ranger knutselspullen bij Craftbird

Bij Craftbird vinden we het belangrijk om kwalitatieve producten te leveren en uitstekende klantenservice te bieden. We hebben een groot assortiment aan Ranger producten op onze website staan en bieden snelle verzending en uitstekende klantenservice. Dus als je op zoek bent naar hoogwaardige knutselspullen van het merk Ranger, bekijk dan onze pagina en ontdek onze uitgebreide collectie. Plaats je bestelling vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop met deze fantastische producten van Ranger!